Nothing influences people more than a recommendation of a trusted friend.

Mark Zuckerberg

DESIGN

CORPORATE INDENTITY DESIGN


Waar staat u als ondernemers voor en wat is uw visie op uw bedrijf en kent u uw doelgroep? Corporate design vertaalt de antwoorden op deze vragen in een visueel beeld. Een beeld dat meer is dan een mooi logootje, foldertje of welke gebruikte uiting dan ook! Uw visitekaartje, briefpapier, folders, flyers maar ook uw website, social media, het bedrijfspand, het wagenpark en al uw medewerkers bepalen de uitstraling van uw bedrijf. Een goede corporate identity is éénduidig, uniek en duidelijk herkenbaar als uw bedrijf met uw visie en die aansluit op uw doelgroep in al zijn verschijningsvormen. Hierdoor ontstaat een sterk merkbeeld wat zorgt voor een grotere impact bij uw doelgroep en aanzet tot actie. Kortom... voelt uw corporate uitstraling goed aan bij uw doelgroep dan wordt het omarmd en zal uw doelgroep sneller klant worden omdat zij dat wilt en dát is het verschil! U creëert merkloyaliteit!
WEBSITE DESIGN


Met uw corporate design als leidraad ontwerpen en ontwikkelen wij uw website. Een website die voldoet aan hoge SEO-eisen en die natuurlijk 'responsive' is zodat hij op alle apparaten voor een fijne gebruikerservaring zorgt. Na een korte instructie kunt u zelfstandig uw website beheren en onderhouden. Wordpress en WIX Wij hebben veel expertise opgebouwd in de webplatformen Wordpress en WIX. Wij ontwikkelen uw website 'from scratch'! Geen templates die iedereen gebruikt, maar een uniek design met de uitstraling van uw corporate identity. Beide platformen hebben hun specifieke eigenschappen. Na een uitvoering overleg zullen wij u een voorstel doen over welk platform voor u het beste is. Creative Impact Point is officieel WIX designer.
PROMOTIE DESIGN


U wilt uw bedrijf, product of dienst promoten, een grotere naamsbekendheid genereren of die actie starten om uw klanten die mooie korting aan te bieden. Creative Impact Point denkt graag met u mee. Wij gaan niet alleen voor uw snelle omzet, maar zijn sterk in doordachte promoties. Zo onstaat een merkbeleving waarmee u ook op de lange termijn profiteert van uw promotie design. Wij denken met u mee waar uw doelgroep zich bevindt en hoe we deze het best bereiken. We bedenken creatieve 'out-of-box' concepten die aanslaan bij uw doelgroep. Dit kan in de vorm van een folder, flyer enzovoorts, maar het kan in principe alles zijn! Wij adviseren u wat bij uw doelgroep op dit moment past.
GROOTFORMAAT DESIGN


Het ontwerp van een grootformaat grafisch design vergt kennis en inzicht over hoe een grootformaat wordt bekeken en wat de juiste proportie zijn om uw boodschap tot haar recht te laten komen. Creative Impact Point heeft hier veel ervaring in en heeft CAS exhibition partners al vaak mogen ondersteunen met grafisch grootformaat design voor hun klanten. Naast stands op beurzen kunt u hierbij ook denken aan: • Kantoren • Winkelwanden • Showrooms • Displays • Gevelbelettering • Outdoor reclame
MAGAZINES - BOEKEN DESIGN


Creative Impact Point heeft veel ervaring met periodieke uitgaven zoals magazines, kranten of verenigingsbladen. Wij ontwkkelen, ontwerpen en maken uw magazine, krant of blad op geheel in pas met uw doelgroep en de redactionele formule van uw blad.

Wij kunnen u eventueel helpen met het organiseren en/of ondersteunen van uw redactie, fotografie en de gehele 'workflow' van aanlevering tot drukwerk. Met de optimalisatie van deze 'workflow' is vaak nog veel tijd en dus geld te verdienen voor u als uitgever! Informatieve boeken, waarin naast tekst ook veel ondersteunend beeldmateriaal gebruikt wordt behoren ook tot onze expertise. Van ontwerp, opmaak tot het afleveren van een PDF-document. U wordt volledig ontzorgd.

ONLINE MARKETING

SOCIAL MEDIA


Social media is een ruim begrip. Wat nu 'hot' is, is morgen misschien passé.
Uw wilt social media inzetten voor uw bedrijf?
Weet dan waar uw beoogde doelgroep zich bevindt! Is het Facebook, Twitter, YouTube, Google+, Instagram, Pinterest of Snapchat? Wij helpen u hierbij met een op uw doelstellingen gerichte social media-strategie, die inspeelt op de behoeften van uw doelgroep. U creëert zo een positieve merkassociatie en verleent diensten waar uw doelgroep wat aan heeft met als positief gevolg... merkloyaliteit!
WEBSITE DEVELOPMENT


Met uw corporate design als leidraad ontwerpen en ontwikkelen wij uw website. Een website die voldoet aan hoge SEO-eisen en die natuurlijk 'responsive' is zodat hij op alle apparaten voor een fijne gebruikerservaring zorgt. Na een korte instructie kunt u zelfstandig uw website beheren en onderhouden. Wordpress en WIX Wij hebben veel expertise opgebouwd in de webplatformen Wordpress en WIX. Wij ontwikkelen uw website 'from scratch'! Geen templates die iedereen gebruikt, maar een uniek design met de uitstraling van uw corporate identity. Beide platformen hebben hun specifieke eigenschappen. Na een uitvoering overleg zullen wij u een voorstel doen over welk platform voor u het beste is. Creative Impact Point is officieel WIX designer.
SOCIAL VIDEO


Beelden zeggen vaak meer dan duizend woorden! En bewegend beeld al helemaal.
Onder social video verstaan wij een korte promotievideo die de aandacht trekt van uw beoogde doelgroep en deze aanspoort tot actie.

Afhankelijk van uw doelstelling kan dat het bezoeken van uw website, het reserveren van een arrangement of de aankoop van uw producten zijn.
Tevens kan het ingezet worden om een informatieve boodschap snel over te brengen bij uw doelgroep. Vraag naar de mogelijkheden!
CONTENT MARKETING


Content marketing is een manier van denken om potentiële klanten te helpen bij het oplossen van hun problemen. Niet het promoten van producten staat centraal in deze communicatie, maar de interesses en behoeften van de klant. U stelt uw waardevolle kennis ter beschikking van uw doelgroep zowel in woord als beeld.
Hierdoor komt u bekend te staan als het bedrijf met de juiste oplossingen en is een keuze op u als leverancier of samenwerkingspartner snel gemaakt.
ONLINE MARKETING


Wat wilt u bereiken met online marketing? En waarom juist ONLINE marketing? Wilt u meer naamsbekendheid of meer omzet? Wilt u nieuwe klanten, of meer omzet bij klanten die u al bedient? Deze en andere vragen bepalen welke strategie we kiezen. Wij helpen u om uw online activiteiten aan te laten sluiten bij uw doelstelling én bij u offline activiteiten om zo een synergie tot stand te brengen met de juiste impact op uw beoogde doelgroep.

COMMUNICATIE

CORPORATE COMMUNICATIE


Alle neuzen dezelfde kant op! Ben duidelijk herkenbaar als bedrijf, met uw visie en een duidelijke en heldere communicatie op ieder niveau. Zowel intern als extern. Waarborg uw betrouwbaarheid en geloofwaardigheid. Dit creëert een authentiek imago dat aansluit bij uw identiteit. Al uw communicatie is duidelijk herkenbaar als uw communicatie. Van visitekaartje tot bedrijfsbrochure en van directeur tot het manusje van alles. Alles en iedereen draagt bij aan deze uitstraling en het succes van uw imago.
MARKETINGCOMMUNICATIE


In marketing gaat het niet om hard schreeuwen en op korte termijn scoren. Het belang van uw doelgroep en het succes waarmee u uw klanten helpt in het bereiken van hun doelstellingen of hiervoor een passende oplossing biedt, zijn doorslaggevend. Marketingcommunicatie is het middel om uw doelgroepen ervan te overtuigen dat u de juiste en beste oplossing biedt voor hun uitdagingen en doelstellingen.
SALES PROMOTION


Een kortingsactie, '2 voor de prijs van 1'-actie of een leuke prijsvraag kunnen zorgen voor die zo gewenste verkoopboost. Naast een verhoogde omzet werkt u hiermee ook aan een betere naamsbekendheid en aan klantloyaliteit.
Het is echter van groot belang om te weten waar uw doelgroep zich bevindt en de juiste middelen hiervoor in te zetten. Of het nu flyers, posters of social videos zijn, Creative Impact Point adviseert u en verpakt uw boodschap in een creatief concept dat voor een impact bij uw doelgroep zorgt. Zodat niet alleen de actie wordt onthouden maar ook van wie die actie afkomstig was en het goede gevoel dat die actie uw doelgroep gaf.
STORYTELLING


Mensen zijn verhalen. Ons verleden, ons heden en ook onze toekomst zijn opgebouwd uit verhalen. Verhalen verbinden, maken gebeurtenissen begrijpelijk en geven er betekenis aan. Ze roepen emoties op en inspireren om zelf verhalen te creëren. Storytelling is de kunst om het verhaal van uw bedrijf, uw merk, dienst of product te vertellen op een wijze die meer is dan een rijtje feiten of weer een saai verkoopargument. Storytelling geeft een gevoel mee en versterkt uw doelgroeps verbeeldingskracht om úw oplossing als de juiste te zien. Ook zorgt storytelling ervoor dat uw boodschap beter wordt opgenomen in het geheugen doordat een verhaal goed blijft hangen als het goed verteld is. Wij helpen u uw verhaal op een juiste manier voor het voetlicht te brengen en het vertrouwen van uw doelgroep te winnen.

© 2018 CREATIVE IMPACT POINT  |  RECLAMEBUREAU ROERMOND  |  INFO@CREATIVE-IMPACT.NL  |  06 54 25 47 24  |  ALGEMENE VOORWAARDEN  |  PRIVACY