top of page

Reviews...

Klanten aan het woord.

BRUIS-LOGO-ZWART-VRIJSTAAND.png
0-2.jpeg

Nathalie Scholtes

Bruis | bevlogen werken

Voor de ontwikkeling van onze nieuwe corporate identity zijn we in contact gekomen met Léon Geraedts van Creative Impact point. Dit heeft geleid tot een prachtig logo, huisstijl en onze nieuwe website www.bruis.com


In dit proces heeft Léon goed geluisterd naar de wensen en zich vooral ingeleefd in de uitstraling die we zochten voor onze identiteit. Met veel bevlogenheid en creativiteit is het een prachtig resultaat geworden die veel potentie heeft naar de toekomst.
Daarbij is Léon een prettig persoon om mee samen te werken en niets is hem teveel. Hij is gedreven en wil een perfect product achterlaten.

Indien je op het gebied van het ontwikkelen van huisstijl, website of logo een partner zoekt die meedenkt, dan kan ik Léon van harte aanbevelen.

www.bruis.com

aldwin.jpg

Aldwin Weijermans

WE-Maatdesign

Léon Geraedts van Creative Impact Point is een vakman in hart en nieren. Al tijdens het eerste gesprek bij mij thuis was het voor mij al redelijk duidelijk dat ik de juiste man had ingeschakeld voor mijn vraag: het ontwerpen van een nieuw logo/huisstijl en een nieuwe website.


Bij de presentatie van het nieuwe logo waren ik en mijn partner blij verrast met het resultaat van zijn creativiteit. De opdracht is dan ook dezelfde avond geaccordeerd. Bij de presentatie van de nieuwe website is het niet anders verlopen.


Kortom, Leon is een geduchte vakman met een zeer creatief en meedenkend karakter, de juiste man voor de juiste job.

www.we-maatdesign.eu

01Logo-WE-Maartdesign_ZW-los-vrij.png
0-3.jpeg

Bas Nicaise

Haus & Huis Makelaardij

Léon is een vakman, die weet waarover hij praat en met je meedenkt. Hij neemt de tijd voor je en luistert heel goed door de regels heen. Dat was dan ook de reden dat ik Creative Impact Point de ontwikkeling van mijn bedrijfslogo, website en huisstijl heb toevertrouwd. Het resultaat is dan ook top. 

Mijn bedrijfslogo vertelt een verhaal en blijft door het super goed doordachte ontwerp bij mensen op het netvlies staan. 

De website oogt fris, modern en is bovenal duidelijk voor de klant. Daarnaast siert het Léon dat hij ook uitstekende (na)service geeft. Dat geeft mij een heel gerust en prettig gevoel. 

Mocht je overwegen om een logo, website en/of huisstijl te ontwerpen. Neem dan zeker met Léon contact op. Je zult er geen spijt van hebben.

www.hausenhuis.nl

logo-H&H-zwart.png
0-1.jpeg

Raymond Reijners

WowDeal

Léon van Creative Impact Point heeft de opdracht gekregen van ons bedrijf WowDeal om de nieuwe site samen te stellen. Verder heeft Creative Impact Point ons huisstijlboek en diverse marketing/communicatie uitingen ontworpen.

 

Uit alles blijkt zijn professionaliteit gedrevenheid en correctheid.


Ik kan alleen maar zeggen voor ons was dit een prima ervaring!

www.wowdeal.nl

wowdeal-logo-zwart.png
bottom of page