top of page

Summer is coming!

Je hoort de vogeltjes fluiten, hun nestjes zijn gebouwd, het gras is weer groener en de zonnestralen beginnen iets harder op je huidje te branden. Yip … je korte broek of rokje aan want het kan weer! Het is heerlijk vroeg licht en je krijgt weer zin in van alles en nog wat! Je bent lekker naar de kapper geweest en ja … je staat er weer goed op!

Maar geldt dat ook voor je bedrijf? 

Is je bedrijfstuin of parkeerplaats op orde, de glazen gewassen en de stoep geveegd? Waarschijnlijk wel. Maar daar stopt het natuurlijk niet!

Hoe staat het er voor met het “visitekaartje” van je bedrijf? Niet dat kaartje wat je geeft aan potentiële klanten en interessante connecties, maar je bedrijfswebsite! Op al jouw uitingen wordt er naar verwezen. Het staat op je visitekaartje, je briefpapier, je factuur, je folders, je social media… noem maar op!


Klopt het nog wat er allemaal op je website staat?

Als jouw bedrijfswebsite niet professioneel en betrouwbaar overkomt, niet de juiste uitstraling heeft, niet jouw visie visualiseert en ook niet (meer) aansluit bij jouw beoogde doelgroep én daarbij teksten en foto’s bevat van jaren geleden dan haal je niet alle potentie uit je belangrijkste “visitekaartje”. En dan hebben we het er nog niet over gehad of de website überhaupt wel technisch aan de nieuwste eisen voldoet.


Is je website responsive? 

Ik pik er één ding uit… 'responsive'. Hiermee wordt bedoelt dat je website zich optimaal aanpast aan het apparaat waarop het bekeken wordt. Vooral mobiel is erg belangrijk. Ongeveer 80% van alle website bezoeken start met een mobiel bezoek. Onderschat dit zeker niet! Hier worden veel aankopen verricht of er wordt bepaald of jij als bedrijf de moeite waard bent om thuis of op kantoor verder te bekijken en om mogelijk met jou in zee te gaan. Zowel voor B2B als C2B. En daarbij gaat het om ietsje meer dan alleen het juiste product of dienst in huis te hebben.


Wil je weten of jouw website er net zo goed opstaat als jezelf?

Lees hier mijn blog waarin ik vertel waar je allemaal op moet letten bij een website en vraag de gratis Check-up aan. Regel het voor je vakantie en ga onbezorgd bakken op het strand of wat je ook van plan bent! Wij helpen je graag!

コメント


bottom of page