top of page

Een Nieuw logo voor Moments uitvaartverzorgingMoments uitvaartverzorging presenteert vandaag haar nieuwe huisstijl! Creative Impact Point werd gevraagd de visie van Moments uitvaartverzorging op het afscheid van een dierbare te visualiseren. Het moment van afscheid is altijd onverwachts zelfs al zie je het aankomen. Er zijn verschillende momenten in het leven die je koestert en die je bijblijven. Het afscheid van een dierbare is er één van... als de wind die een lintbloempje wegblaast van 'moeder paardebloem'.


Dit is de metafoor voor het afscheid van je dierbaren... Een bloem van gestileerde hartjes in een kring van familie (volwassenen en kinderen), vriendschap en bekenden in twee kleuren rood voor liefde en passie. Het afscheid gesymboliseerd door het verwijderende hart en hartje in de kleur oranje van energie, optimisme en toekomst. Om aan te geven dat dit een afscheid is van het lichaam maar niet van de positieve herinneringen en momenten die men met de dierbare had. Die worden in leven gehouden ook na het afscheid. Want...


Het is een helder, uniek en fris logo geworden die exact aansluit op de visie van Moments uitvaartverzorging en die aansluit bij de doelgroep van mensen die hun uitvaart op een geheel eigen wijze gestalte willen geven.

Comments


bottom of page